Wednesday, December 1, 2010

~handwriting~

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum kawan-kawan..hehe

sementelah aku skng ni cam tak betol..senanye ngah ngntuk skang ni..tapi aku berSEMANGAT nak update gak blog aku..di sebabkan menghargai usaha adek2 umah aku yang bersemangat mengubah dan memperbaiki tulisan diorang!!! yeahhh!!!hahaha..aku rase terharu senanyer.. tak sangke gak diorng ni betol2 nak ubah tulisan..senanye aku suh diorng tulis kat tngh garisan.. nampak la matured ckit dh besar2 ni...ni dok tulis atas garisan ag...tak matured arr..*bg aku la*haha..

dulu la..nak cite..tulisan aku pon tak lawa..asek dok kne kutuk je ngan abg tersayang aku.. sape ag kalo tak abg epi....mane la aku tak geram kan...lame2 aku pon improve la tulisan aku..skng ni aku lak dok kutuk tulisan adek umah aku dan diorng pon ubah la...bgus2!!hahaha.. tapi aku tak la kutuk cam abg aku kutuk aku...just aku cakap tak matured tulisan korang cmni!!haha..

tulisan ni penting...bnyk kepentingan tulisan ni..satunya..bagi orang senang bace dan fahami ape yang kita tulis..memudahkan orang nak pekse kertas kita..(kalo still masih belajar).. yela.. korang bayangkan..dh la die pekse banyak2 kertas..mesti kadang2 tu nak ase bad mood gak kan..tngok lak tulisan tak lawa..ag2 la tmbh bad mood...dari jawapan korang yang betol,jd salah...bnde ni boleh jadi...haaa..jdnya,sekarang..jom berubah ke arah tulisan yang cantik dan senang di fahami orang yang bace!!!hehe..cahiyok2x!!!:)

aku sertakan gambar tulisan2 adek umah aku...korang puji la diorng..mesti abes bangga diorng ni...hahaha


ni tulisan ikin...haha..dpt 19 je markah...bkn akk wt yek!!haha

ni tulisan ili...keh2..poyo je bintang2 tu...haha..


aku pon nak gak masuk tulisan aku..haha
pastu aku nak tambah ckit...tulisan ni jugak melambangkan personaliti seseorang tu.. tekan ni kalo nak tau ye!!! rahsia tulisan

ok...tu je nak tulis...haha...
p/s:terharu tak ikin ngn ili...masuk dalam blog tu...huiiyyooo!!!haha:)


credit to ikin sbb die yang edit gmbr tu...aku malas nk edit...haha..time kasih ye ikin.. akk terharu la..haha..



6 comments:

dAk aDAb said...

wuwuwu~~ terharu2..
mcm penghargaan kt ktorg plak yg dh usaha tuk perbaiki tulisan,
kte akn cube perbaiki lagi tulisan bg nampk mature cm akk n bleh dpt banyak bintang dari ILI!! keh3..
i know i can do it!!..

syukran kathir kathir..
jazakillah khairan kathiran..
kpd akk yg sentesa memberi tunjuk ajar, nasihat, teguran n petua...hehe
mmg KAKAK MITHALI!!! =)

::iZZaTuL MuNaWWaRah:: said...

to dak adab

adooii...kin...ag terharu ni..tbe2 bce kakak mithali!!adooii..terharu abes dh ni...haha..
yes!!!u can do it!! bnykkn ag latihan tulisan tu..mesti ag nmpk matured dr akk la nnt.. *alamak abes kalah tulisan akk pas ni*..haha...

ape2 pon...time kasih tok sume2 la ea..hehe:)

Anonymous said...

ceh3....jgn nk bgge ea...hik3...
org nk jgak...huhuhu....nk wat blog gak...tp ade org 2...bz je memnjg...sdey ye...

::iZZaTuL MuNaWWaRah:: said...

to anonymous

haha...ko suh la diorng jngn bngga...haha...

haha..tngok la ble2 i free..ke ko explore sndiri la...hahaha..xyah sedeh2..hahah

Anonymous said...

hik3...insyaALLAH...nk lawan akk puye blog...doa2la yer...

mujahidatunnisa.. said...

nk masuk dlm blog najwa gk!! =(