Tuesday, October 19, 2010

~teRuJa~

assalamualaikum...

fuuhh....rase macam teruja je bila dh ada blog...hehe...ramai sngt dh suruh wat..akhirnya..ade la jugak blognya...wlopon x secantik mane, macam blog2 perempuan len..bese la perempuan kan... suka kepada kecantikan...tp bg ak..simple is the best...haha..tp simple ke blog ak tu???hak3

tbe2 aku rase nk skema pulak...hoho...sebenarnya la kan..ak tak tau nak mulakan cmne blog ni.. tapi..alasan sbnr aku wat blog ni nak share ilmu apa yang ak belajar kat jordan ni...lagi2 bahasa arab...haaa...tu tujuan senanyer...hehe...tapi kalo ade selit2 pengalaman dan ilmu2 len...korang layan je la ye....hehe...bak kata orang..bkn kata ak la..haha..sharing is caring...tapi aku setuju la ngn quote tu...hik2..ok la...x nk tulis panjang2...nnt bukan korang nk bce pon...haha... sblom aku mengundurkan diri...terimalah satu kata-kata hikmah ni..

'tanpa permulaan anda tidak akan ke mana-mana'

jadinya...dengan permulaan blog ni....moga ramai yang dapat sokong dan terima la blog ak ni ye...hi2...ape2pon..sume amal yang kita wat...niat kerana Allah Taa'la..insyaAllah...amal kita tu akan diberkati olehNya...~

5 comments:

dAk aDAb said...

yup!! the simple,the better..
dah2,pasni jgn nk gatal2 tmbh ayam la ape la..dh simple dh ni..ye k wa??hahha

besh2 akkk nk ajr b.arb kt sini..cmtu nk imtihan kte study b.arb on9 la..kt blog akk..xyh dh bukak2 buku...zaman dh moden!!

xkesah la akk nk cter pape pon,kte tetap akn baca..kte kn follower setia..hahahha..
dh la jd the first conteng2 kt shoutbox tu,the y komen plak tu..kui3..

"tanpa permulaan anda tidak akan ke mana-mana"..
so kte jd y the first sentesa..hak3

sentesa memberi sokongan moral..h0hoh0..

::iZZaTuL MuNaWWaRah:: said...

perghhh...akk terharu ngn ikin la...haha...mmg pon..zmn dh moden..selagi ade ilmu..insyaAllah akk akn share kt cni....hi2...klo aym tu comei..akk tmbh gak kot!!hahaha...time kasih ye kin:)

Anonymous said...

saya pn teruja! wewiitt!

Serikandi Tarbawi. said...

Mabrouk nis...teruskan m'update ye...:))

::iZZaTuL MuNaWWaRah:: said...

anonymous:hehe....teruskan keterujaan anda..haha

serikandi:thnx ili...kalo rajin ak update insyaAllah...hihi:)